Dozen

Verpak en bescherm uw producten

Kartonnen zijn ideaal te gebruiken als verpakkingsmateriaal voor uw producten en goederen. Kartonnen dozen in enkelgolf zijn de lichtste kwaliteit kartonnen dozen. Afhankelijk van het gewicht en de breekbaarheid van uw product kiest u voor dozen in dubbelgolf of zelfs driedubbelgolf karton.

Kartonnen dozen voor elk product

Naast de standaard kartonnen dozen, die ideaal zijn voor verpakken en opslag hebben we in ons assortiment een scala aan kartonnen verpakkingsoplossingen. Zo zijn er dozen met speciale afmetingen, maar ook dozen voor specifieke producten als flessen, drukwerk of gevaarlijke stoffen. En ook voor verhuisdozen en archivering vindt u bij Hogenkamp Verpakkingen de juiste doos.

Altijd de ideale kartonnen verpakking

Kartonnen dozen zijn beschikbaar in een groot aantal formaten, geschikt voor lichte en zwaardere producten. Voor elk product is er een ideale verpakking. En vindt u de perfecte kartonnen dozen niet tussen de standaardoplossingen? Dan hebben we ook dozen op maat.

Weten wat Hogenkamp Verpakkingen voor u kan betekenen? Naast een compleet assortiment bieden wij u graag professioneel advies over onze kartonnen dozen en andere verpakkingen. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal.