Foam

Foam heeft een gesloten celstructuur waardoor het een zeer goede bescherming biedt tegen krassen en stoten. Door de dichtheid is het licht- en vochtbestendig. Het is chemisch- en CFKvrij, thermo- en geluidsisolerend alsmede 100% recyclebaar en vederlicht. Foam is verkrijgbaar in rollen, stroken, vellen, blokjes en tape. Deze zijn allemaal in verschillende diktes en maten verkrijgbaar.

Flo-pak chips

Flo-pak opvulmateriaal (8-model open 500 liter) is zeer goed schokbestendig vulmateriaal met een open 8 model. Flo-pak biedt een hoge mate aan bescherming door de extra veerkracht die de speciale vorm van deze opvulchips heeft. Deze Flo-pak verpakkingschips zijn 100% recyclebaar en herbruikbaar. Antistatisch en CFK vrij.

Flo-pak BIO

Flo-pak BIO (8 opvulmateriaal 400 liter) is vulmateriaal dat 100 % Biologisch afbreekbaar is, het is gemaakt van maiszetmeel. Deze vulchips zijn reukloos, stofvrij, niet statisch, wateroplosbaar en kunnen in de GFT afvalbak. Deze milieubewuste verpakkingschips hebben door hun compacte vorm een zeer groot schokabsorberend vermogen en lichtgroen van kleur.