Folie

Rekwikkelfolie transparant

Omwikkel uw goederen met transparante rekwikkelfolie en zorg voor veilig transport. Zorg dat uw goederen niet verschuiven tijdens transport met transparante rekwikkelfolie  Ontzettend sterk en ideaal om gestapelde goederen op pallets stevig te omwikkelen. Deze wikkelfolie houdt verpakkingen stevig op hun plaats. Zo blijft uw zending stabiel tijdens transport….  De rekwikkelfolie is transparant waardoor de inhoud goed zichtbaar blijft. Makkelijk voor een snelle identificatie en sortering van uw vracht. Daarnaast beschermt deze folie uw producten tegen stof, vuil en vocht.

Rekwikkelfolie zwart

Wikkel uw pallets en goederen op discrete wijze in ondoorzichtig zwarte rekwikkelfolie voor handmatig wikkelen.
Sterk, ondoorzichtig en éénzijdig klevend.
De zwarte rekfolie is ondoorzichtig en houdt de inhoud van uw zendingen vertrouwelijk.
Zo zijn uw producten beter beschermd tegen diefstal tijdens transport, overslag en opslag.
De éénzijdig klevende zwarte handwikkelfolie kan makkelijk en geruisloos met de hand worden aangebracht. Zo zorgt u altijd voor stabiele ladingen en veilig transport.

Machinefolie

Rekfolie voor machinaal wikkelen van uw pallet. Zorgt ervoor dat uw producten niet gaan verschuiven op de pallet. Beschermt tegen vocht en vuil. Transparant om de inhoud van de pallet te zien, zwart zodat uw product niet zichtbaar is.

Noppenfolie

NoppenfolieLuchtkussenfolie of noppenfolie bestaat uit noppen, die gevormd zijn tussen twee of meer polyethyleenfoliën. Deze luchtnoppen verzekeren een maximale bescherming, zijn elastisch en scheurbestendig. Licht in gewicht en 100% recyclebaar. Rollen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en maten. Vellen (evt. op rol met perforatie), hoezen, zakken en hulzen zijn in elke gewenste maat verkrijgbaar.